Победата на Левски с 2:0 над Черно море се оказа първият мач след завръщането на Станимир Стоилов начело на тима на 1 септември 2021 г., в който резерва бележи гол за „сините“. В този случай попадението беше реализирано от Марин Петков, който в добавеното време оформи крайния резултат срещу „моряците“.

През този сезон играчите от „Герена“ имат още два случая, но те се случиха в началото на сезона, когато треньор беше Живко Миланов, отбелязва "Мач Телеграф". Андриан Краев вкара като резерва срещу Царско село за успеха с 3:1, а Радослав Цонев се разписа от дузпа при поражението с 1:3 от Ботев (Пловдив) в Коматево на 20 август.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Като цяло настоящият сезон е от тези с най-малко попадения от страна на „сините“ резерви. Иначе Станимир Стоилов е треньорът, който е на първо място по този показател през XXI век. В сезон 2006/07, в който Левски постигна требъл, бе поставен рекорд от 96 гола. 18 от тях бяла дело, на играчи, които влизаха в игра от пейката.

Историята показва, че настоящите 3 попадения от резерви не са най-слабото постижение. През сезон 2015/16 само един футболист, появил се на терена като смяна, вкара за Левски. Това беше нападателят Венци Христов, който се разписа при равенството 1:1 с Локомотив (Пловдив).

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022