Треньорът на Левски Станимир Стоилов остана доволен след победата с 2:0 срещу Черно море и показаното от неговите футболисти. Според него ненужно двубоят е станал груб, но проблемът е бил в „моряците“ и съдиите.

„Доволни сме от победата, доволни сме от емоциите и настроението. Имаме неща да подобряваме. Мачът стана ненужно малко по-груб. Това са проблеми, които трябва да решават съдиите. Нашият отбор заслужено спечели. Играхме с настроение. Черно море е сериозен отбор и имаше достойно представяне. Червеният картон беше решаващ за нас, да. Имахме преимущество. Беше въпрос на време да вкараме. Нашите проблеми в завършващото подаване продължават да ни тежат. Трябва да работим. Изпълнихме минималната задача да сме в топ 6. Постепенно се подобряваме. Нормално е да има спадове и върхове. В момента играем стабилно, което е много важно за нас. Мисля, че нашият отбор се държа изключително коректно. Колегата или Черно море трябва да се справи с тия проблеми“, заяви Станимир Стоилов след мача.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Чакаме снимки на Николай Михайлов, за да разберем колко време ще отсъства. Ударът е в ребрата. В болницата са, за да разберем дали ще отсъства и има нещо сериозно. Затова казах, че мачът стана груб. Искахме да играем и да направим добри неща. Искахме да направим футболно шоу, не беше нужно да има грубости. Според мен по-важното е, че Левски играе стабилно. Искаме да се развиваме и да вдигаме нивото. Проблемите си ги знаем и работим. По-важно е да стабилизираме Левски и да го върнем там, където е бил. Важен е отборът. Виждате пълните трибуните. Благодарим на феновете. Ние ще се опитаме да играем максимално, колкото са ни силите“, добави наставникът на "сините".

„Левски трябва да играе смело срещу Лудогорец. Ако ни победят, значи са били по-добри. Трябва поне да задържим представянето от предния мач в Разград. Аз лично се радвам, ще играем срещу най-добрите. Виждате какви интересни и оспорвани мачове стават. Ще е добър тест за нас треньорите да видим докъде сме стигнали. Добър тест и за моите играчи, за да знаем къде трябва да работим и да си изчистим главата какво трябва да правим. Имаме доста да надграждаме. Надявам се да направим добър мач срещу ЦСКА в неделя, но по-важно е да мине първо мача за Купата. Харесвам такива цикли. За нас не е проблем. Дано няма грубости, като днешния мач“, завърши Мъри Стоилов.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022