Халфът на Левски Симеон Славчев претърпя успешна операция от двустранна херния. Интервенцията е извършена от доцент Антони Филипов в болница „Свети Иван Рилски“, информира клубният сайт на „сините“.

БЛИЦ СПОРТ вчера първи съобщи, че важният играч на Левски ще се подложи на операция от херния. След консултация с много лекари и подробни изследвания най-накрая е била установена причината за дискомфорта и болките, които дълго време държаха Славчев извън терена.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

27-годишният Симеон Славчев премина на „Герена“ в началото на годината, след като беше привлечен като свободен агент. Малко преди това той прекрати договора си с азербайджанския Карабах, а на „Герена“ възлагаха надежди да се превърне в основен играч на „сините“.

Националът обаче се контузи още в дебюта си за Левски – нулевото равенство с ЦСКА на 15 февруари. Заради здравословните проблеми халфът изигра до момента само шест мача за „сините“ (5 за първенство и един за купата на България), в които се отличи с един гол. Разписа се на 20 юни при 3:3 срещу ЦСКА.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството