Треньорът на “Левски” Ясен Петров ще печели дербито с ЦСКА с трима вратари. Наставникът на “сините” включи в групата за двубоя Божидар Митрев, Кирил Акалски и младия Пламен Илиев, предаде репортер на БЛИЦ. Досега никога Пловдивския Джанини не е взимал всичките си налични вратари в групата за мач.

През есента дори се получи лек гаф, когато за мача с Калмар в Швеция “сините” имаха само двама вратари – Георги Петков и Божидар Митрев. Петков обаче вдигна висока температура и бе записан сред резервите, за да има човек за този пост. Срещу ЦСКА обаче Ясен Петров се подсигурява и взима и тримата си вратари.

“Нямаме проблем с никого, всички играчи са здрави. Решихме да вземем повече играчи на лагер, затова трима вратари са в разширения състав”, заяви треньорът на “Левски”.

В обявената група е и звездата Гара Дембеле, който официално е записан с №9. За последно екипът с този номер носеше сегашният спортен директор на “сините” Георги Иванов – Гонзо.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ

Групата на “Левски” за мача с ЦСКА:
Вратари:
Божидар Митрев, Кирил Акалски, Пламен Илиев
Защитници: Дъстли Мулдер, Сержиньо Грийн, Стефан Станчев, Иво Иванов, Марко Видович, Веселин Минев, Йордан Милиев
Полузащитници и нападатели: Владимир Гаджев, Жанвион Юлу Матондо, Александър Александров, Даниел Димов, Христо Йовов, Мариян Огнянов, Даниел Младенов, Дарко Тасевски, Исмаил Иса, Гара Дембеле