ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Истинска истерия тресе привържениците на Ботев (Пловдив), след като вчера стана ясно, че от днес се пускат в продажба единични билети за домакинството на Левски. Очакваното с голям интерес завръщане на "жълто-черните" в дома им - обновеното клубно съоръжение стадион „Христо Ботев" е в събота от 20:00 часа. 

Още от 7 часа сутринта се изви опашка пред касите на "Колежа". Редицата от чакащи достига до главния булевард “Източен”.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Касите отвориха в 10:00 часа, като очакванията са още през днешния ден билетите да бъдат изкупени. 

До момента в продажба бяха пуснати само пакетни билети, а от клуба отвориха допълнителна каса, разположена на стадион "Христо Ботев".

В страницата на Ботев във "Фейсбук" бяха публикувани снимки и следното: "Пловдив обича Ботев! От ранни зори стотици пловдивчани заеха местата си в очакване на билетите за дългоочакваното завръщане на стадион "Христо Ботев"! Напомняме, че в продажба са и пакетните билети за първите 5 домакински мача. 
Тях можете да закупите от фен магазина на центъра, както и в търговската мрежа на eventim: в билетна каса пред Община Пловдив, Туристически информационен център Пловдив, Книжарница Orange, Билетна каса МаскАрт, магазин На тъмно, Античен театър, Комплекс СИЛА. 
Пловдив е само наш!".

В клубния магазин на Левски на стадион "Георги Аспарухов" също се изви опашка от желаещи да си купят пропуск за гостуването на Ботев. Цената на билета за гостуващите от София фенове е 15 лева. 

Същевременно от "Герена" обявиха и продажбата на виртуални билети на стойност 10 лева. 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК