Лудогорец излезе със специална декларация заради инцидента от дербито с ЦСКА, при което хора от медицинския щаб на тима и млад футболист на „орлите“ пострадаха от хвърлени бомбички и камъни по скамейката на шампионите.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

ДЕКЛАРАЦИЯТА НА ЛУДОГОРЕЦ
Ръководството на ПФК Лудогорец категорично осъжда вандалдския акт спрямо клубния доктор Валентин Великов, младия талант Илкер Будинов и физиотерапевта Юлиян Мирча в началото на второто полувреме на мача с ЦСКА. Вследствие на хвърлени бомбички и остри парчета бетон по скамейката на Лудогорец тримата пострадаха, а е цяло щастие, че инцидентът се размина само с ранени, но без по-сериозни последствия за здравето и живота на тримата. Считаме, че футболните стадиони са място, където привържениците трябва да присъстват за забавление, а на да правят опити за осакатяване и нараняване на противниковия отбор и неговия щаб.
Вчера ние загубихме мача и поздравяваме противника за победата на терена, но извън него много хора волно или неволно не си свършиха работата, като по този начин поставиха под риск здравето и живота на участниците в спортното събитие. Нека да напомним, че в близкото минало по стадионите има убити и осакатени невинни запалянковци и служители на реда.
Вярваме, че служителите на реда ще идентифицират нападателите от мача ЦСКА – Лудогорец и те ще получат полагащите се по закон наказания.
Ние от ПФК Лудогорец ще продължим политиката си за опазване здравето на посетителите на „Хювефарма Арена“, където всеки фен е добре дошъл, без значение от неговата раса, пол, етническа или клубна принадлежност. Надяваме се и на останалите стадиони в България това да бъде практика.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022