Българският шампион Лудогорец води спешни преговори с израелския гранд Апоел (Тел Авив) за трансфер на защитника Дени Групер. 22-годишният бивш младежки национал на Израел вече трета година играе за „червените демони“, но договорът му с клуба изтича през лятото и не е подновен.

Вчера местните медии са обявили, че Групер е постигнал договореност с Лудогорец и след края на сезона ще се присъедини към българския шампион с договор за три години.

Начален Бонус до 1500 лв. за онлайн казино игри от efbet

Днес телевизия „Sport5” съобщи информацията, че текат спешни преговори между „орлите“ и Апоел (Тел Авив), за да може трансферът на защитника да бъде осъществен още сега. Отбелязва се, че срокът за постигане на споразумение не е голям, тъй като зимният трансферен прозорец в България затваря утре в 19:00 часа.

Спортната медия твърди, че от българска страна са изтъкнали пред израелския гранд, че при осъществяване на сделка за Дени Групер в настоящия момент клубът ще спести доста пари за заплатите на бранителя. Освен това Лудогорец е предложил доста сериозен процент, който Апоел да получи при бъдещ трансфер на футболиста.

Както вече стана ясно, „орлите“ са съвсем близо до привличането на бразилския нападател Тиаго от Крузейро. 20-годишният играч дори вече пътува към България с агента си, за да финализира сделката.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022