ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Новият треньор на "Левски" Славиша Йоканович вече е набелязал играчите, които иска да бъдат привлечени в тима. Сърбинът подписа вчера договор с тима за една година, като основната цел пред него е спечелване на титлата в България за 100-годишния юбилей на тима.

Йоканович е наясно с проблемите на тима - централната част на защитата и липсата на качествен офанзивен халф. Точно към тези позиции е насочил вниманието си младия специалист, като целта му е доведе играчи, с чиито качества е запознат.

Агенция БЛИЦ научи, че първата цел на Йоканович е бившият македонски национал Марио Джуровски. Атакуващият халф, чиято игра напомня много на тази на Дарко Тасевски е един от любимците на новия треньор на "Левски". Сърбинът не успява да привлече играча в Партизан, но прави това в Муангтонг Юнайтед и го превръща в един от лидерите на тима. Джуровски е в основата на спечелената титла през миналата година, но това, че играе далеч от Европа му изиграва лоша шега и повиквателните за националния тим спират. Това ще бъде и основния коз в преговорите, които ще започнат в най-скоро време. Джуровски желае да се завърне в Европа, а и с удоволствие би играл отново под ръководството на Йоканович.

Македонецът прави впечатление и с множеството голове, които бележи. В изиграните за Муангтонг Юнайтед 44 мача, той е реализирал цели 22 гола.

Марио Джуровски е на 27 години, роден в Сърбия, но избира да играе за националния отбор на Македония.