ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Спортният директор на "Левски" Наско Сираков няма нищо против Владимир Гаджев да бъде върнат в отбора. Именно началникът отстрани национала от първия състав и го изпрати при юношите, но с идването на Славиша Йоканович халфът може отново да облече фланелката на родния си клуб. Новият треньор на "Левски" ще преценява на кои футболисти да разчита. Това заяви Сираков след приключването на срещата на сръбския наставник с ръководството на "сините", на която двете страни се разбраха и бившият играч на Челси ще подпише договор за 1 година.

"Оттук нататък промени може да има, след като Йоканович поеме нещата и прецени от кои играчи има нужда и от кои няма. Ако ми посикат съвет, разбира се, че ще го дам. Каквото и да кажа сега, ще породя спекулации, че ще налагам мнение. Новият тренмьор ще има абсолютно пълната власт да работи така, както той вижда нещата и както ги иска. Смятам, че ще е успешен за "Левски", каза Сираков.

"На този етап няма да бъдат гонени футболисти от "Левски". Ако Йоканович реши, Гаджев ще бъде върнат в първия отбор. Държа да подчертая, че аз няма да се бъркам. Ние със сигурност продължаваме да търсим централен защитник, защото е явно, че имаме нужда от такъв играч", каза Сираков, след което беше попитан дали Георги Сърмов може да се завърне в "Левски".

"Сърмов ме интересува, защото знам много добре качествата му. Все пак преди аз го доведох в "Левски". Знам обаче, че той иска да остане в Турция", каза спортният директор на "сините".