Нападателят на ЦСКА Мартин Петров беше изнервен след отпадането от "Левски" на 1/8-финалите за Купата на България. Звездата заяви, че поражението от "сините" „боли“, тъй като „червените“ са били по-добрият тим. "Левски" елиминира "армейците" със 7:6 след дузпи, а Петров отговори троснато след зададен му въпрос дали бъдещето му е свързано с ЦСКА.

„Боли ни, защото ги надиграхме, а ни отстраниха след като ги надиграхме", започна Марто.

"Е, съжаляваш ли, че не останах?! Ако бях останал и решаваха да бия дузпа - биех... Никой за нищо не трябва да се сърди. Ние сме отбор, продължаваме напред", каза Петров, който изрази негодувания при решението на Стойчо Младенов да го замени с Омар Косоко в 61-ата минута.

"Всички казват, че при ситуацията през втората част, е дузпа. Няма какво да коментирам. Ако наистина футболистът на "Левски" е играл с ръка след удара на Неманя, значи е чиста дузпа", каза опитният играч.

"С кой да е свързано", тросна се Петров, след като беше попитан дали остава в ЦСКА.

"И какво като сме отпаднали? Като сме отпаднали, сега какво? ЦСКА е било, ще го бъде и винаги ще го бъде. Дали ще е Мартин, Петкан или Иван, ЦСКА ще го бъде! И аз съм подписал до лятото. Ако ръководството каже, че не се нуждае от моите услуги, това вече е отделен въпрос", заяви изнервеният Мартин.

"Боли ни всичките, ако бяхме вкарали гол през първото полувреме, мачът щеше да протече по друг начин. Ще се борим да се качим най-напред в класирането", добави Петров.