Мениджърката Секоена Ба Бенжалюн, която нашумя преди време, като доведе в България Гарра Дембеле, взе отношение по скандалната раздяла на сина си Юнес с ЦСКА. Тя е категорична, че той ще осъди клуба във ФИФА заради от отношението към него и факта, че не са му платили нищо.

„Мога да говоря само за Юнес Бенжалюн, тъй като не съм агент на Жереми Родригес. Синът ми е свободен агент по решение на ФИФА от 26 януари. Дотогава се чакаше позицията на ЦСКА, но доколкото знам, от клуба така и не благоволиха да отговорят. Много е просто – ЦСКА не плаща, а играчите разтрогват договорите си по вина на клуба. Юнес има да получава няколко заплати, но той се махна заради три месечни възнаграждения. Сега търси правата си чрез световната централа. Вече е наел адвокат по мой съвет”, заяви Мадам Ба пред „Меридиан Мач” по телефона от Париж.

„Вижте, Бенжалюн прояви достатъчно търпение. Няколко пъти се опита да говори с ръководството на ЦСКА, но те го игнорираха тотално. Дори не го изслушаха. Какво е това, ако не гавра? Всеки клуб трябва да уважава играчите си, защото това е в основата на всичко. ЦСКА е некоректен платец, но тези неща вече ги решава съдът”, завърши мениджърката.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ