Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев потвърди, че Миодраг Йешич вече не е треньор на "армейците", а мястото му заема Милен Радуканов. Майкъла съобщи, че новият-стар наставник на "червените" ще получи договор до края на сезона - 4-месечен.

"Радуканов е треньор за 4 месеца, има време да докаже за тези 4 месеца на какво е способен. Ако сме доволни, контрактът му ще бъде удължен", заяви Георги Илиев, според когото именно Радуканов е най-добрият вариант за нов треньор.

"При най-добрите условия, които дадохме на Йешич, играчи, които мисля, че са с добри качества, виждате 2 мача не играем добре. Той си е назначен от собствениците на ЦСКА, както и Стойчо бе уволнен от тях. Определено беше грешка махането на Младенов. Не трябваше да бъде уволняван", заяви Илиев.

"Винаги съм казвал, че искам българин. Комуникацията между Йешич и спортно-техническото ръководство, и играчите, не е била добре. Дали езикът или качествата като треньор, не искам да ги коментирам, защото една победа или загуба не е начинът да освободиш един човек, но начинът на работа... всички са единодушни, че не става за ЦСКА. До един всичките изказаха негативи. Имаше решение, което не беше в полза на Йешич", добави Майкъла.

"Футболистите не са били допитвани. Не е професионално те да коментират кой трябва да им е треньор. Който е треньор, той е Бог. Футболистите не могат да коментират работата на ръководството и треньора. Те никога не са изказвали мнение, че не искат да работят с Йешич. На терена не играят добре, за парите, които взимат не отговарят на качествата. Докато не приземим футболистите, винаги така ще бъде", каза още Георги Илиев.

"Всеки има различен метод, не мога да се бъркам на Йешич. Той не е комуникирал много с ръководството, защото не допуска някой много да му се бърка в работите, същото е с Аспарух Никодимов. Това е разликата, но никой не му е влияел в състава, в подготовката, оставили сме го сам да взима решения и сме стояли зад гърба му. Но когато има неприемливост към него от 6 страни, значи трябва да вземем решение, може да не сме прави да взимаме това решение, но по-добре от две злини да избереш по-малката", добави шефът в ЦСКА.