Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Треньорът на "Левски" Николай Митов заяви, че не се притеснява от натоварената програма на тима. Наставникът каза, че решението за искането на отлагане на мача с Лудогорец не е негово, а на ръководството. На пресконференцията преди утрешното гостуване на Локомотив (Пловдив) Митов демонстрира самочувствие, заявявайки, че отборът му дори е готов да играе мачове в два поредни дни.

"Искането за отлагане на мача с Лудогорец е решение на ръководството. Аз няма какво да го коментирам. Не се притесняваме, ако трябва ще играем мачове в два поредни дни. Това е положението, щом е такава програмата, играем. Няма да ги коментирам Лудогорец. Не ме интересуват, ама изобщо. Сега ме интересува мачът с Локомотив (Пловдив)", каза Митов.

"От "Лаута" ни се заканват, това си е техен проблем. Аз уважавам клуба, Христо Бонев и Атанас Узунов, уважавам и тяхната публика, но без сантименти. Утре излизаме, за да ги победим. Само трите точки ни устройват, нищо друго. Аз съм треньор на "Левски", обичам "Левски" и искам след мача нашите фенове да са щастливи", продължи наставникът на "сините", който преди да се върне на "Герена" работи в Локомотив (Пловдив) като помощник на Емил Велев.

"Бихме ЦСКА и е логично да има настроение в съблекалнята. Но не летим в облаците. Здраво стъпили сме на земята. Очаквам пълно себераздаване от страна на футболистите в Пловдив - от първата до последната минута. Феновете това искат да виждат - раздаване в тренировките и мачовете. Не ме интересува какво е било. Футбол на спомени не се играе", каза Митов.

Наставникът на "сините" беше попитан и как ще коментира критиките за поведението му по време на пресконференциите, в които привлича вниманието и на моменти дори се държи повече като фен, отколкото треньор на "Левски".

"Няма да чуете лоша дума от мен за ваш колега. Човекът си води предаването добре. Играч си е, но е доста краен. Аз го гледам това предаване, харесва ми, без да му правя сега реклама - "Пред банята" по ТВ7. Всички го знаете и също го гледате. Едно време като ученици ходихме пред банята и гледахме феновете, беше много интересно, явно това е идеята. Разбирам го този човек (б.р. - известният с "червените" си пристрастия водещ Николай Александров), но не му съчувствам. Знам, че много го боли. Вероятно сега иска следващото дерби да бъде още първия кръг, но ако вземе да е чак декември, дълго ще го боли. Има една приказка - "Тарикат мъж не писка". Аз също не се оплаквам като ме критикуват. Нормално е да има критика, мълча си", каза още Николай Митов.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ