Треньорът на "Левски" Николай Митов демонстрира оптимизъм след срамното 0:0 у дома с Иртиш в първия мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа, като вярва, че "сините" ще излязат краен победител и ще продължат напред.

"За съжаление изпуснахме да победим в мач, в който 80% от него владеехме топката. Първите 25 минути имахме 3-4 положения, но не влязоха", започна Митов на пресконференцията.

"Има още какво да се желае за нужното ниво. Ако бяха влезли две от положенията в началото, щеше да е съвсем друго. Те се затвориха второто полувреме и така стана. Но с всеки мач ще вдигаме нивото", каза спецът.

"Резултатът се получи такъв. Иначе мисля, че отборът ще е добре и ще бъде още по-добре занапред. Просто не реализирахме положенията. Ако не бяхме направили двете грешки, Пламен Илиев нямаше изобщо да пипне топката. В защита трябва още да работим", сподели Митов.

"Дългото пътуване не ме притеснява, те също имаха тежко пътуване", каза наставникът.

"Бяхме отлично подготвени и знаехме как играе Иртиш. Те са добър отбор, добре групиран. Физически са здрави. Ще се постараем да ги отстраним. Хората имат право да си викат, след като не побеждаваме. Интересува ме само нашия отбор какво играе, а не съперника. Ще изгледам един-два пъти мача, ще си направя изводите и това, което ще направим, ще го видите в Казахстан", завърши Митов.