Tреньорът на "Левски" Николай Митов определи титулярите за мача с Иртиш (Павлодар). Двубоят на "сините" с казахстанците от първия квалификационен кръг на Лига Европа започва в 21:00 часа на стадион "Георги Аспарухов", като БЛИЦ ще ви предостави възможност да го гледате директно с картина.

Митов избра Жоао Силва да води атаката, докато Базил Де Карвальо остава на пейката.

На вратата ще застане Пламен Илиев, на десния бек ще е Дъстли Мулдер, а на левия - Нуно Пинто. Димитър Везалов и опитният Станислав Ангелов ще са двойката централни защитници срещу Иртиш.

Пред тях ще играят Стефан Велев и привлеченият това лято французин Кевин Брю, за когото днешната среща е негов официален дебют с екипа на "Левски".

Гари Родригес и Кристовао Рамос ще атакуват по двата фланга, Жоао Силва ще е в ролята на таран, а зад него ще действа Владимир Гаджев.
левски_3.jpg
"ЛЕВСКИ"
: 23.Пламен Илиев, 2.Дъстли Мулдер, 13.Димитър Везалов, 4.Станислав Ангелов, 28.Нуно Пинто, 75.Кевин Брю, 77.Стефан Велев, 45.Владимир Гаджев, 16.Кристовао Рамос, 11.Гари Родригес, 9.Жоао Силва
Резерви: 89.Михаил Иванов, 6.Орлин Старокин, 22.Илиян Йорданов, 25.Даниел Димов, 7.Рамон Лопес, 10.Антонио Вутов, 19.Базил Де Карвальо
Tреньор: Николай Митов