Нападателят на Кайзерслаутерн Илиян Мицански сподели, че той и съотборниците му не се страхуват от бъдещите съперници на България - Дания и Чехия. В петък "трикольорите" приемат "червения динамит" от 21:00 часа на "Васил Левски", а на 16 октомври нашите гостуват в Прага.

"След показаното срещу Холандия и Италия няма от какво да се притесняваме. Най-важното е да спечелим 6 точки в следващите два мача. Играем срещу силни отбори, но ако всеки даде максимума от себе си и имаме шанс, ще се справим. Вярваме в нашите възможности. Дано след тези двубои да се обръща по-голямо внимание на България", заяви Мицански, който заедно с Валери Божинов участваха в пресконференцията на Любослав Пенев.

Играещият за Кайзерслаутерн таран заби победните голове в контролите с Холандия и Кипър през лятото, а след това помогна за изравнителното попадение срещу Италия за 2:2.

"Трябва да се радваме, че разполагаме с добри футболисти. Не сме много състезателите, които играем в чужбина. Важно е да се представим на възможно най-високо ниво, когато сме в националния тим. Няма значение колко време ще играеш, защото понякога футболист може да донесе победата и за само 2 минути на терена", допълни Мицански.