ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Станимир Стоилов говори пред медиите преди утрешното гостуване на Левски на Вихрен за мач от 1/16-финалите на купата на България. Треньорът на „сините“ обяви, че ще разчита единствено на 13 футболисти за двубоя в Сандански, тъй като няма да рискува с включването на контузени футболисти, а не може да ползва и шестима футболисти, ангажирани с различни национални формации. Мъри беше категоричен, че в момента селекцията на отбора е стопирана докато не се намери финансиране.

„Всеки възможен трофей е приоритет за клуба. Левски е клуб, който трябва да печели отличия. Имахме дълъг период без трофеи, което беше недопустимо. След като миналата година сме спечелили купата, е нормално и тази година да направим опит и да защитим отличието и да вървим напред. В първенството изоставаме от лидерите, но имаме възможност и през шампионата да се борим за Европа“, заяви Стоилов.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

„Виждам опит за промяна, но не ни достига достатъчно амбиция, достатъчно желание, а естествено и спортното щастие ни бягаше. Футболистите имат желание, но е въпрос да го материализираме на терена. Не е нормално Левски в дълъг период от време да не може да победи, когото и да било в България. Левски като игрово поведение изглежда прилично на този етап. Най-важното е да намерим достатъчно характер, за да спечелим мачове“, добави той.

„За ротации няма възможност, защото ще пътуваме 13 футболисти. Даже няма да може да запълним резервите. Имаме шест национали, които ще отсъстват. Имаме контузени, които няма да ги рискуваме. Все още има проблеми с Жереми Петрис. Не е сериозно да взимаме играчи, които не са готови. Тези 13 човека ще трябва да изнесат мача утре. Те са напълно достатъчни. Ники ще пази, аз това го казах още предната седмица“, продължи наставникът на Левски.

„Ние коментираме постоянно за лагери. В леда в България може ли да тренираме според вас? Клубът си е осигурил допълнителни спонсори и голяма част от парите вече са преведени за лагера в Дубай. Целево две или три компании дадоха пари за лагера в Дубай. Без лагер няма как. Какво значение дали си в Турция или в Испания. Трябва да има по-добри условия. Не водим разговор защо не може да играем в България през януари и февруари. Този разговор не го водим вече от 30 години. Сега е най-важният период за подготовка, в който Левски трябва да направи подготовка, за да може да издържи важните 11 месеца“, коментира Мъри.

„За селекция няма никакви планове и е стопирано всичко, за да се намерят финансови стимули и възможности. Ако се направи продажба, ще може да заместим всеки играч. В момента няма никакви разговори и всичко е на пауза. Темата селекция изобщо не е коментирана, защото не знаем какво ще се случва, тъй като не знаем какви ще са възможностите. Трябва да се мисли за усилване на отбора. Има една позиция заради излизането на Бари, където трябва да засилим конкуренция“, призна Станимир Стоилов.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 
  
Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК