ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира равенството 1:1 в контролата със Спортист (Своге), която беше белязана от тежка контузия на футболист на отбора от Втора лига. Стефан Стефанов получи фрактура на десния крак след грубо влизане на вратаря Иван Андонов.  

"Искахме да направим добра тренировка, на моменти се получаваше, в други не. Досега имахме пауза, наложи се да изиграем две контроли за два дни. Отборът трябва по най-бързия начин да мисли за мача с Берое. Чакаме прибирането на всичките ни национали. Когато се съберем трябва да направим пълна концентрация за мача с Берое. Има опасност след почивка и победа над ЦСКА да сме по-лежерно настроени. По най-бързия начин трябва да вкараме амбицията и желанието в нашия отбор", изрази опасенията си Стоилов. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Съжаляваме за контузията. Контузии във футбола стават. Съжаляваме, пожелаваме бързо възстaнoвяване. Иван допусна двойна грешка както се казва. В такава контрола трябва да оставиш противника да завърши атаката. Сигурен съм, че нямаше умисъл в неговите действия. Контролата като цяло беше коректна", каза треньорът на Левски. 

"Паузата я оползотворихме като почивка и туризъм. Имам известни притеснения за концентрацията и мотивацията. Първите мачове след двубоите на националните отбори са неприятни, винаги са се случвали тези неща в дългата ми кариера. Дай Боже да успеем да намерим нужната настройка. Да поздравим националния отбор за двете победи, отдавна не се беше случвало да имаме две победи за три дни, което е радостно, да даде малко самочувствие на играчите. За мен е важно нашият отбор да намери своето лице, което имаше в последния мач. Винаги имам притеснение, когато има дълга пауза. Винаги се кара малко по-лежерно след победа", продължи Стоилов. 

"Нямам представа за наказанието от БФС. Има си комисия, която трябва да взима решение. Ние казахме нашата позиция в декларацията", коментира той.

"Трудно можем да гадаем кога ще се завърне Ноа Сонко Сундберг. Травмата не е лека. Надяваме се в близките дни да започне бегови упражнения. Колкото по-бързо влезе в отбора, толкова по-бързо ще увеличим конкуренцията. Най-важното е първо да оздравее", добави Мъри Стоилов. 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

 

Гледахте на живо: Станимир Стоилов след контролата със "Спортист" (Своге)

Гледахте на живо: Станимир Стоилов след контролата със "Спортист" (Своге) #ВсичкиЗаедно #ЛевскиЕВечен

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в Вторник, 27 септември 2022 г.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК