ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира напрежението между "сините" и БФС, след като отборът бе лишен от домакинство в един мач, но призова феновете си да присъстват на стадиона.

Мъри каза, че не бяга от обявената от клуба позиция и призова за промени в някои правила на БФС.

"Левски си има позиция по казуса, от която никой от нас не бяга и всички сме съгласни. От БФС трябва да помислят за промяна на някои правила и да бъдем по-гъвкави и отзивчиви един към друг", заяви Стоилов след контролата с Левски (Карлово), спечелена с 4:0.

Специалистът остана доволен от мача и това, че събраните от срещата средства ще бъдат дарени за пострадалите от наводненията в Карловско.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

“Всяко присъствие на Левски в България носи радост. Това бе една добра инициатива, дано сме събрали и някакви средства, за да помогнем на хората в беда. Карлово е и родният град на нашия патрон. 

Левски, когато има възможност, ще гостува в България, за да могат повече хора да видят отбора. Идеите са да връщаме вярата в отбора и да има едно обединение, след като в последните години имаше съмнение в самия клуб.

Шеху се старае да участва в отбора. Тренира двуразово и има напредък в кондиционната му подготовка. Доволен съм, че футболистите играха изключително сериозно срещата”, заяви треньорът на Левски.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК