ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков коментира темата за интереса на „Юнайтед Груп“ към акциите на клуба. Това се случи по време на срещата с фенове на „сините“ в Карлово. Както е известно, вчера тимът от „Герена“ гостува за благотворителен мач на местния Левски (Карлово) и спечели с 4:0, а всички приходи бяха дарени за пострадалите от наводненията в региона през последните седмици.

„Нямам представа дали от „Юнайтед Груп“ харесват Мъри Стоилов, но на този етап аз го харесвам – пошегува се легендата на Левски. - Те провеждат одит, който е към своя край, и ако имат интерес, а мисля че имат, най-нормалното нещо е да ме потърсят, за да разговаряме. Предполагам, че това ще се случи до дни или седмици“, добави Сираков.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Той анонсира, че представителите на компанията на сърбина Драган Шолак, ще преговарят с него, Иво Ивков, Даниел Боримиров и Станимир Стоилов. И четиримата вчера присъстваха на срещата с феновете в Карлово.

„Част от интереса на фирмата към Левски се дължи до голяма степен на това, че Мъри е треньор“, коментира Наско на въпрос за оставката, която Стоилов анонсира в случай на смяна на собствеността.

„Като ръководители ще дадем на новия собственик възможност да избере своя екип, без да поставяме условия. Това не означава, че те няма да преговарят с Мъри“, отсече Сираков.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК