Станимир Стоилов е останал крайно разочарован от представянето на Христос Шелис в дербито с ЦСКА. Централният защитник носи вина за второто попадение на „армейците“, при което позволи на Жорди Кайседо да го надбяга и необезпокоявано да реализира във вратата на Николай Михайлов.

Това не беше единствената грешка на младежкия национал на Кипър, който на няколко пъти беше и лошо позициониран. Отново през второто полувреме той не покри зоната си и беше далеч от Федерико Варела, който обаче пропусна на накаже гафа на бранителя и да се се стигне до гол.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

За предстоящия мач с Лудогорец Мъри до последно ще обмисля дали да направи промяна в състава си. За двубоя, който ще се играе в неделя от 20:15 часа на „Герена“, Стоилов може да заложи на Хосе Кордоба. Панамецът все още няма официален дебют за „сините“, тъй като беше картотекиран в последния момент за вечното дерби с ЦСКА.

Станимир Стоилов няколко пъти загатна, че Кордоба има добри качества. Той го похвали и за представянето по време на контролите. За момента единственият сигурен титуляр в центъра на защитата на Левски е Гьоко Зайков.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022