Левски загуби вечното дерби, но Станимир Стоилов върви по правилния път. Път, който един ден може да изведе „сините“ там, където Мъри го бе закарал преди години. Безспорно трънаците и острите завои са много, но майстор като Стоилов знае как излезе читав от тях. За да го стори, му е нужна по-добра машина. За да се сдобие с нея, трябва търпение и доверие. Трябват й пари.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Днес обаче по-важното за левскарската общност е клубът да оцелее. Оцелее ли, тогава Мъри ще разполага с повече възможности да вкара така жизнено необходимата ширина в състава. Докато това се случи, Левски ще я кара по-семпло, по-скромно, но и начело със Станимир Стоилов, в чийто редици все пак има никак нелоши футболисти.

Някои от тях даже са повече от добри – като Георги Миланов, например. Жоро безспорно изживява своята втора футболна младост. Откакто стъпи на „Герена“, се преобрази, а покрай него и играта на Левски се подобри.
Миланов създаде най-големите опасности за „сините“ вчера – първо удари греда, а след това откри резултата след „задна ножица“, която е на крачка да му отвори отново вратата към националния отбор. Място, което Жоро заслужава.
Румен ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ
Efbet Лига - сезон 2021/2022