Игралият и в Левски, и в ЦСКА Георги Йорданов коментира вечното дерби от вчера, както и други теми, свързани с българския футбол. Ламята бе гост в актуално студио „Дерби“ с водещ Георги Симеонов-Мейса.

Йорданов заяви, че не е изненадан от победата на „червените“ над „сините“ с 2:1.

" Всичко вчера мина според очакванията, второто полувреме Левски отпадна физически, нормално. ЦСКА можеше да вкара и повече голове, особено в последните минути на срещата. Левски е далеч от това, което се говори за един гранд, сглобява се един отбор, може да се каже от махалата. На Мъри ще му трябва време в тази обстановка, самите футболисти не са готови за името и историята на този голям отбор“, заяви Ламята.

„ЦСКА има самочувствие, влезе в групите на Лигата на конференциите.  Футболистите им имат по-добра подготовка, играчите на Левски не са подготвени добре - и по спортно-технически причини, и заради финансите.

Локомотив (Пловдив) ми харесва много в последните години, мога да изредя имената на Митко Илиев, Умарбаев, Витанов, неслучайно взеха два пъти Купата на България. В Левски и ЦСКА не мога да изредя толкова футболисти, Витанов е интелигентен футболист, знае какво да прави, черноработник е, не го познавам, не ми е приятел“, завърши 58-годишният ветеран,  който е юноша на Локомотив (Пловдив). 
Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа