Националният селекционер Станимир Стоилов демонстрира оптимизъм на заминаване за Англия. Малко преди 10 часа "трикольорите" пристигнаха на аерогара "София" и в 10:30 часа летят за Лондон. Евроквалификацията между Англия и България е утре от 22:00 часа на "Уембли" и ще бъде предавана по ТВ+ за абонатите на "Булсатком".

"Квалификациите започват. Трябва да печелим точки още от началото. Максимално трябва да затворим англичаните на "Уембли" и да търсим шансовете си. Щом ни се отдаде възможност за гол, трябва да вкарваме. Без да отбележим трудно можем да се надяваме на нещо", заяви Стоилов.

"Имам идея за състава, няма да има кой знае какви изненади, на 90% ми е ясен. За Англия не е страшно, че двама или трима няма да играят. Те са силни, важното е и ние да бъдем достатъчно силни", продължи Мъри.

"Всички се надяваме да сме готови и да играем добре утре. Няма по-добро място да се покажеш от това в центъра на света за футбола "Уембли". Надявам се България да е щастлива след мача. Това не е двубой между мен и Капело", завърши Станимир Стоилов. /БЛИЦ