Намери се човек в "Левски", който да поеме вината след срамното 0:3 от ЦСКА. Спортният директор на клуба от "Герена" Христо Йовов каза веднага след поражението, че именно той е виновен. Бижутера също така обяви, че е забранил на футболистите да дават изявления.

"Поемам цялата вина за случилото се", каза разстроеният Йовов.

"Не може да вдигнеш един крак от днес за утре. Това са футболистите на "Левски". Вярвам в тях и се надявам занапред да покажат един възход. Знаем, че след една седмица отново трябва да защитават фланелката. Всички сме работници на "Левски". Нека стигнем до зимата, пък тогава ще видим какво ще става. Длъжни сме да даваме най-доброто за отбора", каза Бижутера.

"За 6 минути ни отбелязаха 3 гола, може би това ни пречупи. В момента по средата на сезона какви изводи генерални да правим. Това ще е нелепо и непрофесионално. Това са футболистите на "Левски", с тях ще доиграем сезона. После ще седнем и ще решим какво да правим. Няма да се връщам назад, ще гледам да се справя", добави Йовов.

"Всички бяха нервирани, някои плакаха в съблекалнята. Нека да ги запазим тях, може да кажат нещо по-емоционално", каза още спортният директор.

"Днес е средата на сезона, не можем да предприемаме каквото и да било. Не може да стане от днес за утре, трябва да преспим и да видим какво ще правим. Аз знам за себе си какво трябва да се направи за "Левски". След такъв мач не може да говорим. Утре ще се видим и ще можем да обсъдим всичко. Обединяванията стават около успехи, надявам се това да е последния неуспех преди обединението. Феновете трябва да бъдат зад нас", добави Йовов.

"Ситуацията е много трудна. Реално резултатите в "Левски" не са налице. Този крах трябваше да дойде рано или късно. Вярвам във футболистите на "Левски", каза още спортният директор на "сините".

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ ПОДРОБНОСТИ ОТ ЕКИПИТЕ НА БЛИЦ И БЛИЦ TV ЗА СЪБИТИЯТА ПО ВРЕМЕ И СЛЕД ВЕЧНОТО ФУТБОЛНО ДЕРБИ МЕЖДУ "ЛЕВСКИ" И ЦСКА!