Стойчо Младенов направи емоционално изказване след класическата победа с 3:0 срещу „Левски“. Неманя Милисавлевич, Апостол Попов и Емил Гъргоров вкараха бързи три гола през първото полувреме, между 31-ата и 37-ата минути.

„Фантастичен мач, фантастичен резултат. Оторизирам всички журналисти от днес да ме наричат Тройчо. Мисля, че си заслужих името“, започна Стойчо Младенов.

„Успяхме на всички фронтове, както в офанзивен, така и в дефанизивен. Отлично първо полувреме, през второто контролирахме играта и резултата. Създадохме още голови положения, които по чудо не станаха голове. Това беше най-тежката седмица от всички до момента. Имах проблеми не само с Емил Гъргоров и Фо-Поре, а и с Апостол Попови и Вальо Илиев, както и с Карачанаков и Чочев. Върнаха се от младежкия национален отбор с диарии, но докторът си свърши работата. Любовта, която излъчва публиката към тях, е заслужена. Вървим възходящо, гледаме мач за мач, колкото и клиширано да звучи. Не искам да мислим за третия и четвъртия мач, следващият е най-важният“, допълни Екзекутора на Ливърпул, който след 11 години отново удари „Левски“ с 3:0.

На въпрос, свързан с Александър Томов, Младенов заяви: „Завърна се с гръм и трясък човекът. Той спаси клуба и всички трябва да застанем зад него. Велики са феновете. Няма по-големи фенове от тях. В най-трудния момент винаги са зад нас.“