Нападателят на Левски Мартин Петков, който е пред трансфер в Черноморец (Одеса), използва профила си в социалните мрежи, за да се сбогува със „сините“.

Както е известно, в началото на зимната подготовка треньорът Станимир Стоилов обяви, че няма да разчита на 19-годишния футболист през пролетта и се търси отбор, в който да бъде преотстъпен.

Заради това Петков не замина с Левски на лагер в Турция и остана да тренира самостоятелно на „Герена“. Той обаче ще премине в Черноморец (Одеса) с директен трансфер, а не като преотстъпен. БЛИЦ първи разкри, че Петков е желан от украинския тим, който вчера представи доскорошният съотборник на Мартин Петков в Левски – Борислав Цонев.

“Днес бе последният ми ден като играч на Левски. Благодаря на всеки един човек в клуба, който ми е помогнал, на всички треньори, също така и на всички съотборници, които съм имал през тези 6 години. 6 години, през които израснах като футболист и като човек. Радвам се, че имах възможността да играя за най-големия клуб в България! Завинаги оставам левскар”, написа Петков в социалните мрежи.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022