Левски е намерил начин да се отърве от защитника Гьоко Зайков. В петък БЛИЦ СПОРТ обяви, че македонецът е отпратен от Станимир Стоилов от лагера на „сините“ в Турция и футболистът е свободен да си търси нов отбор.

Оказва се, че ръководството на клуба от „Герена“ е влязло в контакт със Залаегерсег, който да привлече в редиците си Зайков. Управата на Левски очаква да получи оферта от унгарците, пише „Мач Телеграф“. Трансферът най-вероятно ще се случи през следващата седмица и то в размер на около 50 000 евро.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн

Гьоко Зайков бе твърд титуляр в схемата на Станимир Стоилов през есента, но по всичко личи, че през пролетта ще се залага на дефанзивен тандем между новото попълнение Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба.

Договорът на Зайков с Левски е до лятото, а това в комбинация с високата му заплата е достатъчна причина от клуба да предпочетат да го продадат сега.

В същото време на "Герена" вече сондират пазара за евентуален заместник на северномакедонеца. Основното условие за него е да не се плаща откупна сума и заплатата му да е по-ниска от тази на Зайков.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022