Нападателят на Иван Иванов и Иван Караджов е взел ножа от тях. Това е най-новата версия около скандала с двамата футболисти на ЦСКА, които тази нощ пострадаха пред заведение в центъра на София.

След като Русия и Караджата се спречкали с охранител на клуб "Сиело", при бутаницата от единия е изпаднал нож. В този момент нападателят се озовал на земята, грабнал го и започнал да го размахва. Така неизвестният до момента извършител наръгал на две места отзад долната част на крака на Караджов.

Вратарят на ЦСКА обаче отрече, че с Иван Иванов са носили нож със себе си. В същото време пък от нощното заведение информираха, че нападателят на двамата футболисти не е техен охранител.

"За първи път през живота си се сбивам. Не сме носили нож в себе си, това е абсурдно. Охранителят ни удари, аз го бутнах и той падна. Иван го хвана и го накара да се разберем като нормални хора, без да правим глупости. И в следващия момент той ни наръга с ножа. Аз съм прободен на две места и имам по 4-5 шева. Русия има 15 шева. Вие сами си направете изводите какво е това и дали е нормално. Като съвсем нормални хора искахме касова бележка за нещо, за което ни желаят пари. Ние не го познаваме този, не знаем кой ни е наръгал. Само ни каза, че е от охраната. Пред заведението има камера и само той излиза в този момент оттам. Лесно може да го видят кой е. Какво трябваше - да излязат всички и да ни пребият като кучета ли? Много ни се събра да ни бият напоследък. Дано хората осъзнаят какво е станало", сподели пред "Канал 3" Караджов, категорично отричайки, че случилото се може да има нещо общо с ЦСКА. /БЛИЦ