ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Лудогорец официално представи най-новото си попълнение - Тодор Неделев, който "орлите" купиха от Ботев (Пловдив). 30-годишният ни национал говори на прескоференция в Разград. 

Неделев изрази благодарности на Лудогорец, като подчерта, че за разлика от Ботев, "орлите" са показали, че го желаят. Офанзивният футболист получи фланелката с №88 от техническия директор на шампионите Козмин Моци.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

"Чувствам се добре. Благодарен съм на Лудогорец за прекрасното отношение, за професионализма. Видях в тяхно лице, че имат огромно желение да ме привлекат. Чувствам се добре, отборът ме прие много добре. Тук съм, за да помогна на Лудогорец да станем шампиони и да изпитам емоцията от големи мачове, които всяка година играят", започна Неделев на пресконференцията.
 
"Поклон пред феновете на Ботев. Благодаря за подпреката през всичките години. Всичко, което съм правил за Ботев, е било за тях", каза бившият ас на "канарчетата".

"До трансфера се стигна, след като единия клуб ми показа, че няма нужда от мен, докато другия клуб показа огромно уважение, показа колко силно ме иска в редиците си и усетих страхотна подкрепа от тях. Всеки футболист, който не е желан в един отбор, ще отиде на място, където е ценен и уважаван. В личен план си пожелавам единствено здраве - на мен, на всички съотборници, защото след инцидента осъзнах колко е важно здравето. Пожелавам да имам големи успехи с Лудогорец, да помагам с изявите ми на терена", каза Неделев.

"Вътрешно го почувствах, че бях нежелан. Не може след толкова години, при оставащ договор от три месеца, никой от клуба да не те търси и да очакват едва ли не в последния момент, че ще се съглася. Каквото имах, излязох с високо вдигната глава пред феновете на Ботев, обясних им моята гледна точка. Надявам се хората да ми повярват, защото никога не бих ги излъгал", продължи националът. 

"Три-четири пъти имах оферти от Лудогорец. Клубът не се отказа от мен, въпреки тежкия инцидент. Усетих тяхната подкрепа, и че имат голямо желание да ме привлекат", разказа Неделев.

Той отказа да навлиза в подробности за казаното от Антон Зингаревич по негов адрес - "Г-н Зингаревич е казал неговата гледна точка, това е мнението му. Аз съм футболист на Лудогорец и се фокусирам върху Лудогорец и изявите му в първенството и в Европа. Естествено ще има фенове, които няма да са доволни и ще ме наричат предател. Аз излязох пред тях и казах каква е моята гледна точка. Всеки човек си има мнение и може да повярва на каквото иска". 

"От много години се познавам с Десподов и Недялков. Играем заедно за България. Те ме приобщават в обстановката. Виждам отношението им, което е прекрасно и благодаря. Радвам се, че имам приятели в този отбор. Още след мача с ЦСКА съжалявах, че не взехме точки с Ботев. Има доста мачове до края и ще направим всичко възможно да спечелим всички мачове и да станем шампиони. Не мисля, че ще ми е труден животът в Разград. Сменил съм просто отбора в България. Трябва да се адаптирам бързо и да давам всичко от себе си“, допълни Неделев.

„Винаги съм имал желание да стана шампион на страната. Мисля, че Лудогорец е отборът, който виждате в последните 11 години, е фактор у нас, така че това само може да ме мобилизира още повече да се раздам и да помогна на отбора да спечелим титлата и да запиша аз моето име в историята на Лудогорец като шампион. В личен план искам да ставаме шампиони и да играем европейски мачове. Дано още в неделя, ако треньорът разчита на мен, да покажа какво мога и да покажа на всички тук, че изборът им е бил правилен да ме привлекат", каза още футболистът. 

"Не мисля, че мен трябва да питате какво става в Ботев. Има си шефове и ръководители и тези въпроси трябва да бъдат към тях, а не към мен", подчерта Неделев.

"Избрах №88, тъй като любимият ми номер е №8. В Лудогорец има такъв футболист и не се бях замислял, че Вандерсон е играл с този номер. Знам какво е направил той с този клуб и се надявам с този номер да го задмина по успехи в Лудогорец", завърши Тодор Неделев.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

 

Лудогорец представя Тодор Неделев

Публикувахте от PFC Ludogorets 1945 в Петък, 3 март 2023 г.