Халфът на Левски Радослав Цонев се е предложил на клубове от три континента – Европа, Азия и чак Северна Америка, разбра БЛИЦ от достоверни източници.  

Полузащитникът отказа оферта на „синьото“ ръководство, която е бил на стойност 11 000 лева месечна заплата. В момента той прибира почти двойно повече – 20 000 лева, за което БЛИЦ вече многократно писа.  

Заради стагнацията ръководството предложило по-ниско възнаграждение на Радо, но от другата страна нямало положителен отговор.

50 000 лв Награден Фонд за efbet Лига!

Именно след този случай Цонев е отпаднал от сметките на Станимир Стоилов. На него в мачовете на Левски ще се разчита до края на сезона само и единствено в краен случай.

След това договорът на Радо изтича и от лятото той ще стане свободен агент.

Както вече БЛИЦ написа, Цонев отказа оферти от Полша и Литва през януари. Сега обаче полузащитникът бил готов да приеме нови предложения, за да смени тима през лятото. 

Поради тази причина Ради се е предложил на отбори от три континента - два от тях са в Саудитска Арабия и Обединените арабски емирства и един в САЩ. Той бил готов да подпише договор минимум срещу 30 000 долара заплата месечно. 

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022