Николай Михайлов е пазил на инжекции в мача Левски – Локомотив (София), спечелен с 1:0 в събота.

Вратарят имаше здравословни проблеми при гостуването на Лудогорец, когато беше заменен принудително.  Направеният впоследствие преглед показа, че Ники се е разминал със сериозна контузия.  Все пак обаче за пълното му оздравяване е било необходимо време и Михайлов не е трябвало да играе онзи ден. Въпреки всичко той излезе на терена срещу столичните „железничари“.

3х500 лв Бонус за мачовете от efbet Лига!

"Малко си поигра с огъня. Появата му в игра беше риск. Немалък и то. Лекарите му бяха казали да не прибързва. Можеше да остане резерва. Той обаче реши да не изоставя отбора, защото всеки мач е важен. За пореден път се справи със задачата си и записа нова суха мрежа", коментират източници на БЛИЦ от "Герена".

 Ненапразно заради силните си изяви стражът получи аплодисменти от привържениците на Левски, присъствали на мача на стадион „Георги Аспарухов“.

Договорът на Михайлов със „сините“ изтича веднага след края на сезона. Говори се, че до месец най-късно ще започнат преговори за подновяването му.

Вратарят пътува днес с националния отбор за Катар, където предстоят две контроли – на 26 март с домакините и на 29 март срещу Хърватия.
Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022