ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

ЦСКА 1948 приема ЦСКА в мач от 23 кръг на efbet Лигата, който е в центъра на вниманието на футболната общественост в България вече няколко дни. Двубоят предизвика големи страсти, тъй като ще се проведе в софийското село Бистрица.

„Армейците“ и техните фенове поискаха преместването на срещата на националния стадион „Васил Левски“, за това призоваха и кметовете на район Панчарево Николай Гюров и на Бистрица Самуил Попов. МВР и СДВР определиха мача като високорисков. БФС и Столична община обаче дадоха позволение двубоят да се играе на стадион „Витоша“.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

На последната тренировка на ЦСКА 1948 пък е бил заловен шпионин, който е заснемал с камерата на телефона си заниманието на тима на Тодор Янчев, което е било тактическо. Човекът лесно е бил забелязан, тъй като на стадиона не е имало нито един друг външен човек.

Той признал, че е просто фен на ЦСКА и никой от „Българска армия“ не го е пращал с поръчка да прави запис на тренировката. Неговото намерение било от любов към „армейците“ да помогне на Саша Илич, предоставяйки му кадрите от заниманието на съперника. След като бил заловен, той собственоръчно изтрил видеото и си тръгнал от стадиона в Бистрица.

ЦСКА 1948 – ЦСКА

Днес от 16:45 часа по Диема Спорт
Бистрица, стадион „Витоша“
Съдия: Георги Кабаков

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ
ЦСКА 1948: Наумов, Джонатан, Елитон, Бидунга, Лясков, Умарбаев, Чочев, Карагерен, Октавио, Кирилов, Сердюк
Контузени: Колев, Фуртадо
Наказани: няма

ЦСКА: Бусато, Матай, Юга, Хр. Петров, Гарсес, Вион, Кареасо, Де Нойер, Линдсет, Хайнц, Назон
Контузен: Турицов
Наказани: няма

Баланс: 6 мача, 1 победа за ЦСКА 1948, 1 равенство, 4 победи за ЦСКА, г.р. 11:6 за ЦСКА

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК