ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Фенът на Левски Драгомир Андонов, който беше намушкан с нож и след това опериран в Скопие, остава в болница „Свети Наум Охридски“ в столицата на Северна Македония.

Според лекарите състоянието му е стабилно, но остава тежко. Вчера негови приятели призоваха той да бъде транспорниран до България и лекуван на родна територия.

Припомняме, че 29-годишният българин получи прободна рана в областта на черния дроб след инцидент в квартал „Чаир“ на Скопие. Това се случи преди преди мача от Лигата на конференциите между местния Шкупи и Левски, спечелен от „сините“ с 2:0.

Властите в югозападната ни съседка обявиха, че нападателите на Драгомир Андонов са идентифицирани и са обявени за издирване.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Заради различни инциденти, сблъсъци с полицията и граждани на Северна Македония, бяха арестувани 19 левскари. Сред тях беше и бившият баскетболен национал Николай Вангелов. Българите бяха държани без храна и при изключително мизерни условия в полицейските участъци в Скопие.

Вчера след обяд всички задържани фенове на Левски бяха освободени, след като останалите членове на агитката събраха пари да платят наложените глоби от 300 евро на човек.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!