Обвиненият в убийство футболист Борислав Балджийски явно вече е забравил за нелепата случка пред столично казино в началото на август, когато почина един от най-върлите запалянковци на ЦСКА - Петър Алексов. 

Свидетели ни разказаха как юношата на "Левски" е купонясвал в чалготека, и то не в родния му Ихтиман, а в столицата. Именно в София са повечето приятели на Балджи, който често запивал с тях из чалготеките. Така било и преди няколко нощи, когато героят се нафиркал до козирката и изобщо не му пукало за обвиненията в убийство.

Защитаващият в момента екипа на аматьорския "Ботев" (Ихтиман) футболист и аверите му поркали уиски до ранни зори в чалготека в Студентски град. В компанията на Балджийски бил бившият национал Чавдар Янков, Виктор Генев и още няколко играчи на Славия, откъдето Венцеслав Стефанов го натири след случилото се в началото на август. Тогава Борислав бе задържан, обвиниха го в убийството на Петър Алексов, прекара известно време в ареста, след което го пуснаха на свобода срещу парична гаранция в размер на 5000 лева, тъй като няма доказателства за умишлено убийство.