ЦСКА ще обяви публичен търг за пълната реконструкция на стадион "Българска армия". В него се очаква да участват инвеститори от Германия и Франция. Това съобщи Александър Томов по време на пресконференцията, която свика днес в Борисовата градина.

"Ако "ЦСКА Завинаги" има инвеститор, ние сме отворени. Най-вероятно в следващите два месеца ще обявим публичен конкурс за стадиона. Всеки трябва да участва, открито ще е, феновете да видят какви проекти се предлагат. Ние ще го направим чрез публично открит търг. Тогава всички варианти, които аз имам - два или три, и всички други могат да се явят", заяви Томов, който отново критикува държавата, че въпросът със собствеността на "Армията" и базата в Панчарево остава нерешен - "Имаме едно предложение. Другата седмица ще поискаме среща с парламентарната група, за да обсъдим въпроса. Имам конкретно, точно и ясно решение, но искаме среща с депутатите, за да се уточним."

"ЦСКА е единственият клуб, поставен незаслужено и непочтено в това отношение. На "Левски" и на Славия беше разрешен този въпрос. С ЦСКА е подигравка. Няма сериозен  човек, който да влезе със средства, защото буквално си подарява парите на държавата. Стадионът и Панчарево трябва да се дадат на ЦСКА", добави Томов.