ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

БЛИЦ разбра за още един футболист, който ще бъде разкаран от "Левски". По-рано ви съобщихме, че аут от "Герена" след идването на Наско Сираков са Рене Михелич, Милен Василев и Ромен Ели. От сигурни източници разбрахме, че и Роман Прохазка се разделя със "сините". Словашкият халф бе в групата от 24-ма, които Николай Митов изведе за първа тренировка тази вечер на "Герена".

Прохазка обаче вече знаел съдбата си, като на заниманието беше в минорно настроение. БЛИЦ разбра, че Тодор Батков го обидил, наричайки го "куфар".

"Не ни трябват такива куфари! Прохазка е следващият, който гоним", заявил адвокатът.

Първа тренировка с "Левски" направи новото попълнение Рамон Лопес. Бразилецът пристигна със свободен трансфер от украинския Волин (Луцк), където през последния сезон бе съотборник на българите Валентин Илиев и Петър Занев. От вторник се очаква към заниманията на "сините" да се присъедини и французинът Кевин Бру, който вече е в София, предстои му да премине прегледи и да подпише договор с клуба от "Герена".

По-късно към заниманията на "сините" ще се присъденият националните състезатели Пламен Илиев, Михаил Иванов, Стефан Велев и Владимир Гаджев.

На днешната тренировка не се яви и нападателят Базил Де Карвальо, който може да бъде продаден в близките дни. От "Герена" се похвалиха, че са постъпили две оферти за него. Де Карвальо е желан от китайски клубове. При "сините" пък се завръща Сьорд Арс, играл за последно под наем в турския Коняспор. Холандският нападател има договор с "Левски" за още 1 година, като при евентуална раздяла на тима с Базил Де Карвальо, може да му се открие шанс да се наложи на "Герена", тъй като за момента интерес към него липсва.

Във вторник Николай Митов ще изведе играчите си за тренировка от 17:00 часа, след която "сините" заминават за Правец, където ще бъдат на лагер до 16 юни. От 17 до 30 юни "Левски" ще се подготвя в Линдабрун. На австрийска земя тимът ще изиграе четири контролни срещи - на 22, 25, 27 и 29 юни, като съперниците ще бъдат обявени допълнително.

Футболистите, които Митов изведе за първа тренировка:
Александър Любенов, Ивайло Василев, Пламен Димов, Орлин Старокин, Дъстли Мюлдер, Димитър Везалов, Нуно Пинто, Даниел Димов, Антонио Вутов, Станислав Ангелов, Роман Прохазка, Илиян Йорданов, Рамон Лопес, Кристовао Рамос, Гари Родригес, Жоао Силва, Христо Попадийн, Деян Иванов, Георги Стоичков, Пламен Тонев Илиев, Мики Орачев, Борислав Цонев, Доменик Аврамов, Тодор Чаворски.

Снимки от официалния сайт на "Левски":

tren1.jpg

tren2.jpg

tren3.jpg