ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Наско Сираков се завърна в "Левски" и незабавно подхвана чистка. Репортер на БЛИЦ предаде от "Герена", че Рене Михелич си е тръгнал ядосан. Словенският атакуващ халф не излезе за първата тренировка на "сините", въпреки че се яви за старта на лятната подготовка.

Maлко преди 19 часа Михелич си събра багажа от "Герена" и офейка, демонстрирайки недоволство. Както е известно, той игра през втория полусезон за "сините" под наем от португалския Насионал (Мадейра), като се очакваше да остане в отбора. С идването на Сираков обаче Михелич вече е ненужен в отбора, а легендата вече съобщи, че има много неща, които да променя в "Левски".

БЛИЦ разбра също така, че за ненужни са обявени още Милен Василев и Ромен Ели. Халфът и френският защитник дори тази вечер са провели разговори с ръководството на клуба за това как да бъдат разтрогнати договорите им.

"Ще разговарям с футболистите. Имам какво да им кажа. Не мога да гарантирам за никой от тях. Тук ще останат само тези, които се променят към добро. Гарантирам, че поведението на играчите ще се промени", каза малко по-рано на пресконференцията си Наско Сираков.