Изпълнителните директори на ЦСКА Венцислав Живков и Георги Илиев–Майкъла бяха в БФС на среща с изпълнителния шеф на централата Борислав Попов по случая с Мишел Платини. Сагата около картотекирането на бразилския нападател продължава, а от Борисовата градина заявиха пред БЛИЦ, че са скептично настроени за положително развитие. Както е известно, Спортно-техническата комисия към БФС продължава да отказва картотека на бразилеца и той не може да бъде използван от Стойчо Младенов в официалните мачове. След срещата във футболната ни централа обаче, "армейците" категорично обявиха, че възнамеряват да предприемат законови мерки.

"Разговаряхме коректно, прегледахме нещата, както казахме, почваме нова политика с БФС. Очаквам днес до 17:00 часа Мишел Платини да бъде картотекиран в ЦСКА. Ако това не се случи, в понеделник ще предприемем законови действия", заяви Венци Живков без да поясни какъв точно тип действия.

Той каза още, че няма вариант, в случай на некартотекиране на Платини, ЦСКА да бойкотира утрешното дерби срещу "Левски". След Живков сграда на БФС напусна и Георги Илиев-Майкъла, но той не пожела да даде изявления.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА

Platini_2.JPG