ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Бившият национал Димитър Макриев се прибра в родния Гоце Делчев и очаква оферта, разбра БЛИЦ. 29-годишният нападател дори се надявал на обаждане от "Герена" и с огромно желание би заиграл отново за "Левски".

Макриев в събота беше на трибуните на стадиона в Гоце Делчев и изгледа на живо равенството 2:2 между родния му Пирин и Локомотив (София). От няколко дни той тренира с неврокопчани, за да не губи форма.

В момента Макриев е свободен агент, след като се раздели с Ашдод и си тръгна от Израел. Съществуваше вариант да премине в "Ботев" (Пловдив), но в крайна сметка Станимир Стоилов се отказа от него, предпочитайки Валери Домовчийски.

Преди това Макриев изкара проби в Том Томск, но и с руснаците нещата не се получиха и той се завърна в родния си град. Сега опитният нападател се надявал на обаждане от "Левски", където имат нужда от доказана "деветка", още повече, че Базил Де Карвальо беше продаден в Белгия.

Опциите пред новия наставник Славиша Йоканович са Жоао Силва и Цветан Генков. Първият обаче се представя много колебливо, докато от новото попълнение Цветан Генков се очаква да започне да бележи гол след гол. Йоканович щял да има последната дума и да реши дали да бъде привличан нов нападател. Сърбинът обаче едва ли е чувал за Макриев, освен ако някой не му се е обадил, за да му го предложи.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ