Бившият международен рефер и вицепрезидент на БФС Стефан Орманджиев написа на своята "Фейсбук" страница, че според него е имало две дузпи в полза на ЦСКА и е подминато нарушение срещу Иван Бандаловски в дербито с "Левски", което селекцията на Стойчо Младенов загуби с 0:1.

Антон Генов също смята, че Николай Йорданов е направил голяма грешка в ущърб на ЦСКА, при една от исканите дузпи за "червените".

"При ситуацията с Антон Карачанаков имаше задържане, което макар да бе леко и за кратко е дузпа. В далеч по-безобидни ситуации в Шампионската лига бяха отсъдени дузпи. Проблемът на Николай Йорданов е, че беше изостанал твърде много и не видя какво става. За нарушението си срещу Карачанаков пък Дъстли Мулдер трябваше да получи червен картон, защото бе последен в защита. Това, че Йорданов не е видял добре ситуация не го оправдава", каза Генов.

"При ситуацията с Мораес, първоначално мислех, че няма дузпа, но преглеждайки повторенията, видях че можеше да се свири такава и никой нямаше да има право да упрекне рефера за отсъждането", каза още Генов.