Пирин (Благоевград) съобщи, че се разделя с Уорън Фийни. Новината идва след вчерашната загуба с 0:1 от ЦСКА 1948 в Бистрица. Поражението е 11-то за Пирин от 17 мача в първенството, като "орлетата" са на незавидната 13-та позиция с едва 12 точки в актива.  

"Мениджърът Уорън Фийни и щабът му няма да водят тима в оставащите две шампионатни срещи до края на календарната година", съобщиха от клуба.

Така най-после се сбъдна желанието на феновете, които от доста време настояваха 40-годишния северноирландец да бъде махнат заради слабото представяне на отбора.   

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

"Клубът стартира преговори за освобождаването на Уорън Фийни и неговия екип. В мачовете срещу ЦСКА и Лудогорец (Разград) представителния отбор ще бъде воден от помощник треньора Радослав Митревски и спортния директор Петър Михтарски. Двамата ще водят и тренировъчния процес на отбора", добавиха от Пирин в oфициалната си страница. 

Както е известно, преди часове "орлетата" информираха и за раздялата с помощника на Фийни - Шон Макарти, който се прочу с пиянска изцепка преди дни.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022


*Снимка: LAP.BG

 

 

ФК Пирин съобщава, че мениджърът Уорън Фийни и неговият щаб няма да водят представителния отбор в оставащите две...

Публикувахте от Пирин Благоевград/Pirin Blagoevgrad в Петък, 3 декември 2021 г.