Временният треньор на ЦСКА Алън Пардю потвърди новината на БЛИЦ, че ще има среща с боса на клуба Гриша Ганчев и сина му Данаил след реванша със Славия от 1/2-финалите за Купата на България утре вечер. Английският мениджър, който дебютира начело на "червените" при нулевото равенство в дербито срещу Левски, говори и за края на сезона.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Не съм мислел много за края на сезона. Играчите трябва да са видяли, че съм различен от Стойчо. Те трябва да знаят кой съм. Аз им показах, че при 0:0 в дербито с Левски, искам да го спечелим. Това, което показахме през втората част беше една добра продукция", сподели англичанинът пред "Диема Спорт".

"Мисля, че имаше нервност от наша страна да не загубим мача. Не чувствах на тъчлинята, че не чувствам да спечелим Трябваше да пазим добра концентрация, за да затрудним съперника. Когато става дума за договори е важно да спазваме планираното. Планът е прост - два мача и сядаме да обсъдим. Има още един мач преди да седнем отново за разговори. Надявам се играчите на ЦСКА да покажат от собствената си магия, за да спечелят трофея", завърши Пардю.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022