Изпълнителният директор на Левски Павел Колев презентира новия рекламен договор с букмейкъра „Palms Bet“. Той призна, че това значително ще подобри финансовото състояние на клуба и допълни, че скоро може да бъдат представени и други спонсори на „сините“.

"Те търпеливо изчакаха падането на първата карантина. Продължихме разговорите от февруари. Преди няколко седмици започнахме да обсъждахме продължението на предишния договор. Резултатът от тези обсъждания е факт. Той е с продължителност от една година. Надяваме се на добър резултат. Дано да работим по-активно заедно, да организираме заедно събития", обяви Колев.

"На първо място, финансовото ни положение ще се промени съществено. Тази помощ идва срещу права, които даваме на „Palms Bet“. Левски е носител на голяма популярност. Когато създадем подходящите условия за всеки спонсор, нещата се случват. Надявам се това да се случи между нас и „Palms Bet“. Това е един от най-ценните ни партньори. Помогна ни, когато бе най-трудно. Надявам се през 2021 година да се случат още хубави неща. Факт е, че този договор с по-добри условия. Логото ще се появи фланелките на мача с ЦСКА", разкри той.

"Очаквайте! Всеки момент може да се случи. Договорът с "Palms Bet" не ограничава Левски да сключва договори с други компании, дори букмейкърски", отговори Колев на въпрос за още нови спонсори.

"Не ми е минавало дори през ума за "фалит". Тук тази дума и забранена, но ситуацията е тежка. Уморихме се да го повтаряме. Всеки такъв договор е важен. Очевидно „Palms Bet“ има достатъчно голям усет как се прави бизнес. Това важно и като жест от тяхна страна. Надявам се нещата да се случат добре за двете страни. За нас нещата се случиха добре, остава и ние да си свършим работата", заяви още шефът в Левски.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството