Левски се събуди от дългия зимен сън и спечели важна победа срещу Локомотив (Пловдив) с 1:0. Спечели най-вече заради новия треньор Славиша Стоянович, който успя да сглоби състав, да приложи отлична тактика и да вземе така важните три точки.

Наставникът заслужава поздравления, тъй като „сините“ доста време не бяха играли официален мач заради коронавируса. Специалистът доказа, че Левски е жив, че в Левски има потенциал и само здрава и опитна ръка ще го изправи на крака. И то срещу Локо (Пд), който преди това попиля вечния си съперник Ботев с 6:0.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

Помните ли какви ги говореше неговият предшественик Георги Тодоров. Физкултурникът постоянно мрънкаше, оплакваше се, че няма футболисти, че основни играчи са контузени, че се чуди и мае как да върже двата края.

Стоянович само с един ход разби на пух и прах това, което Тодоров не спираше да дърдори.

Какво се оказа – Левски разполага с добри футболисти, с таланти. Важното е да ги надъхаш, още по-важното е да ги подредиш правилно на терена, а най-важното е да победиш. Славиша го направи, въпреки че ценните двигатели на „синята“ халфова линия – братя Цоневи, отсъстват все още заради възстановяване от тежки контузии.

Затова Стоянович си спечели напълно заслужено овациите на синя България, която обаче трябва да знае, че огромното чудо няма как да стане реалност отведнъж. Нужно е време, нужно е спокойствие. Получи ли ги, Славиша ще запише още по-големи, по-ценни и по-важни победи начело на Левски.
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ
efbet Лига - сезон 2020/2021

Класирането в първенството