Ветеранът в редиците на "Левски" Станислав Ангелов, който днес награди млади таланти заедно с Христо Стоичков, Владимир Гаджев, Тодор Янчев, Емил Гъргоров и Валентин Илиев, обяви, че не му е до мача с ЦСКА. Както е известно, в събота от 15:15 часа Пелето и съотборниците му се изправят срещу "червените" в първи сблъсък от 1/8-финалите за Купата на България.

"Пътят, по който трябва да вървим е да изграждаме младите таланти. Цялостно се вижда, че нито футболът ни върви много, нито цялостната ситуация в държавата. Трябва да се обръща повече внимание на младите. Бъдещето е в тях. Не знам защо нито един футболист на "Левски" и ЦСКА не беше награден. Не мога да си го обясня. Има си хора, които ги преценяват тези работи. Не е моя работа как се работи в школата на "Левски", каза Ангелов.

"Не ми се говори за дербито. То си е дерби. Питайте ме за друго. Надявам се, че ще изглеждаме по друг начин", бе коментарът на Ангелов, който наскоро падна от "червените" с 0:3.

"Искаме и се надяваме този път да изглеждаме по-добре", добави Пелето.

"Загубата в Стара Загора не е приятна, тъй като бяхме в лек подем, но от друга страна може да ни подейства и леко мобилизиращо. Лошото е, че загубихме спечелен мач. Иначе не бива да правим генерални заключения, всичко е нормално. Дали сме си взели поуки от последното дерби с ЦСКА, ще си проличи на мача в събота. Тези неща се показват само с действия и игра, няма смисъл от приказки", каза още Ангелов.