Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев намекна за промени в клуба след срамното отпадане от Милсами (общ резултат 1:3 от двата мача). Началникът изрази разочарованието си от резила и по думите му се разбра, че е склонен да подаде оставка. За разлика от треньора Бруно Рибейро, Петричев изрази готовност да поеме вината.

"След такъв мач единствено мога да се извиня на привържениците ни. Но се извинявам най-вече на братя Кирил и Георги Домусчиеви, които ни осигуриха всичко необходимо. Ние днес не оправдахме тяхното доверие. Генерално виновен ми е трудно да посоча, вината е комплексна. Всички хора, които са на ръководни нива, носят отговорност. Аз искам да преспя, но моята лична отговорност ще я поема. Треньорът Рибейро не мога да кажа дали остава, ситуацията засега е непроменена", коментира Петричев пред "Дарик".

"При всички положения ситуацията ще бъде преценена. Ако има вина, тя трябва да бъде поета. Няма как да се нарочва само един човек като виновник. Нека да премисля тази нощ и утре ще ви кажа какви ще са действията ми. Отчитам грешки в дейността си. Под въздействието на негативните емоции се взимат и грешни решения. Затова искам да говоря със собствениците", каза изпълнителният директор на разградчани.

"Искам феновете да преглътнат този горчив хап и да не обвиняват момчетата, защото те ги вдигаха на крака в миналото. А и не мисля, че не дадоха всичко от себе си, напротив. Просто не знам защо не се получиха нещата. Нещата трябва да се премислят, когато се взимат решения. Аз се чувствам доста зле и още веднъж искам да се извиня на привържениците и собствениците. Не съм компетентният човек по спортно-техническите въпроси, за да кажа дали Рибейро е допуснал грешки", продължи Петричев.

"В предишния мач допуснахме голямата грешка и аз чувствам вина, защото не мотивирахме момчетата. Ако бяхме спечелили в Разград на хубавия терен, нямаше да има такова нещо сега. Не мога да отговоря еднолично дали ще има разпродажба на футболисти. Това е колективно решение на ръководството", сподели още Петричев.

"Пред нас целта е пак да станем шампиони, за да се върнем в Европа. Държа на мнението си, че с тези играчи Лудогорец ще е много силен, но им трябва още време. Нека изчакаме следващите дни, но при всички случаи трябва да вдигат главите, още в неделя трябва да преследват трите точки. Сега трябва да мислим изцяло за "А" група и да си печелим мачовете", завърши Петричев.

БЪЛГАРСКОTO УЧАСТИЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ - СЕЗОН 2015/16

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015