Водещият се все още изпълнителен директор на "Ботев" (Враца) Пламен Николов каза, че в града трябва да празнуват след оттеглянето на италианците начело с Пепино Тири.

"Същият този Пепино Тири твърди, че бил мениджър на Кака. Тогава аз съм мениджър на Меси!", заяви Пламен Николов пред БЛИЦ.

"Във Враца вече могат да отварят шампанското. Радвам се, че тези андрешковци най-после са изгонени. Кметът дори трябваше по-рано да ги разкара. Оставят големи поражения, но силно се надявам нещата час по-скоро да се оправят. А за Ивайло Рачев какво да ви кажа? Не знам от къде го спуснаха този парашутист! Бил от Враца, имал сериозни намерения... смешна история. И на всичкото отгоре сам се титулува - бил шеф на шефовете. Какъв шеф може да е този?! Той на две магарета сламата не може да раздели! Футболистите, които ги бяха довели, не стават дори и за махлата. Сега трябва да бъдат върнати момчетата, които бяха прогонени от италианците. Отборът може да се спаси. Може да се направи така, че още в предстоящия мач с Локомотив (Пловдив) да вземем точка или три", каза още бившият вратар, добавяйки, че в момента е в болнични, тъй като има здравословни проблеми и се подлага на процедури в София. Пламен Николов обаче се надява скоро да се завърне във Враца и отново да се захване на работа.