Пореден медицински казус е на път допълнително да влоши положението пред треньора на Левски Славиша Стоянович по отношение на креативните футболисти в средата на терена. Заради избрания от клубния лекар протокол на лечение Андриан Краев вече е отписан до края на сезона, пише „Мач Телеграф“.

Халфът им травма в областта на аддукторите, подобна на тази, която дълго време тормозеше бившия нападател на тима Станислав Костов. Заради нея Краев пропусна цялата зимна подготовка, а на преглед в Германия са му препоръчали да се оперира.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Клубният лекар на Левски обаче е преценил да заложи на консервативно лечение и е изразил становище, че не трябва да се прави интервенция. В резултат на това Краев продължава да чувства болки и да не може да тренира пълноценно.

В същото време възстановяването на близнаците Радослав и Борислав Цоневи не върви така, както се иска на феновете. На „Герена“ са наясно, че те ще могат да се върнат в игра най-рано през май, въпреки че вече започнаха да тичат. Това е сериозен удар по Славиша Стоянович, който признава, че отборът му страда от липсата на качествен атакуващ халф.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството