Изпълнителният директор на „жълто-черните“ Тервел Златев след днешния семинар за лицензирането на футболните клубове обяви, че клубът има интерес към Антон Карачанаков. Така той потвърди информация на БЛИЦ още от 5 януари, когато крилото разтрогна договора си с ЦСКА за неполучена заплата. Има вероятност Карачанаков да премине и в Локомотив (София).
 
„Разполагаме с млади и перспективни футболисти. Това е нашата политика. На този етап търсим един флангови футболист. Възможно е да се разделим с един или двама, но не на всяка цена. Идеята ни е да надграждаме отбора и от мач на мач да ставаме все по-силни и да влезем в първата 6-та. Но това не е самоцел“, обяви Тервел Златев.
 
„Карачанаков е един от най-перспективните футболисти у нас. Ние искаме да развиваме такива играчи и е нормално да има интерес към него. След като приключи отношенията си с ЦСКА, говорих с него. Поканих го от името на „Ботев“ и треньора да се присъедини и оставяме решението на него", разкри шефът на пловдивчани, след което заяви, че Тодор Неделев няма как да се върне в „Ботев“, коментира шефът на „канарчетата“.
 
„Надявам се Тодор Неделев да се развива добре и да се наложи в Майнц. Неговите възможности са по-високи и може да играе на по-високо ниво. Няма начин да го върнем при нас“, добави Златев.
 
„Ремонтът на стадион „Христо Ботев“ е приоритетът ни. Прави се всичко възможно да не се спира строителството, работи се в по-бавни темпове. Идните месеци ще има яснота дали ще успеем до лятото“, каза още Тервел Златев.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка